Hoe kan je langer genieten van je interieur

Een mooi interieur kan veel waarde bieden in je leven. Van een mooi interieur wil je dan ook zo lang mogelijk genieten. Ontvetter voor de vloer, goed poetsen en vooral op de juiste manier.  In dit stuk vertellen we je precies hoe je zo lang mogelijk van jouw interieur kunt genieten.

Ontvetter voor de vloer: schoon, schoner, schoonst

Een schone vloer, die op de juiste manier wordt onderhouden, gaat heel erg lang mee. Maar een vloer moet wel op de juiste manier worden schoongemaakt. Afhankelijk van het type vloer dat je hebt, moet je op andere manieren schoonmaken. Als je een nieuwe vloer hebt, kijk dan goed hoe je deze op de juiste wijze kunt schoonmaken. Wat bij een linoleum vloer werkt en de levensduur verlengt, kan bij een natuurstenen vloer juist het tegenovergestelde effect hebben. Pas daar dus goed mee op. Kijk altijd eerst in de handleiding of op internet voor je jouw nieuwe vloer voor de eerste keer schoonmaakt!

Een bank maakt of breekt je woonkamer

Je woonkamer zul je waarschijnlijk regelmatig poetsen. Iedere dag doe je kleine dingen, en de meeste mensen maken het huis wekelijks of elke 2 weken op grondige wijze schoon. Stofzuigen, de vloer poetsen, alle oppervlakken afnemen, dat soort zaken. Maar de bank wordt dan lang niet altijd meegenomen. Tip: als je je woonkamer poetst, zorg er dan voor dat je ook de bank goed meeneemt. Iedere keer weer. Een stoffen bank bijvoorbeeld, kun je heel makkelijk uitzuigen met de stofzuiger. Zuig dan ook goed tussen kussens en leuningen in. Een leren bank maak je schoon met een doek met schoonmaakmiddel en water. De doek moet vochtig zijn, zeker niet nat.

Protectcoat hout ontgrijzer gebruiken: voor mooi hout

Hout, zowel binnen als buiten, moet echt regelmatig worden onderhouden. Een van de dingen die je kunt doen om te voorkomen dat het grijs wordt en vervormd, is een beschermlaag op het hout aanbrengen. Dat kan bij terrassen, meubels of gebouwen van hout een goede uitkomst bieden. Een protectcoat hout ontgrijzer beschermt hout en houdt het lang mooi.

Voor je interieur geldt: regelmatig poetsen is het devies

Een ding waar we nog een keer op willen hameren voor we dit stuk met een gerust hart kunnen beëindigen: poets regelmatig. Het houdt je huis niet alleen netjes, maar verlengt ook de levensduur van je interieur aanzienlijk. Je doet jezelf en je meubels tekort als je niet regelmatig poetst. Poets je iets voor de eerste keer? Zoek eerst op wat je het beste kunt doen! Deze kun je bijvoorbeeld aanschaffen bij Protectcoat. Bij Protectcoat vind je ook graffiti verwijderaars en meer.

Comments are disabled.