Welke elektrische auto is geschikt voor mij

Ben je in het bezit van een rijbewijs en heb je wel eens voor een stoplicht gestaan met je auto of op de snelweg gereden? Dan is de kans groot dat je een elektrische auto hebt gezien. Mocht je voor het stoplicht gestaan hebben en er stopte een elektrische auto naast je dan is de kans 99% dat hij sneller weg bij jou was bij groen, zonder ook maar een geluid te horen. Reed je op de snelweg op de linkerbaan? Dan heb je vast wel in je achter uit kijk spiegel een Tesla gezien die voorbij je wilt. Op zo’n moment heb je vast wel eens gedacht: dat wil ik ook. Niet alleen de kenmerken en prestaties van elektrische auto’s zijn indrukwekkend en om jaloers op te zijn, ook het uiterlijk en het design van een elektrische auto’s is prachtig.

Het is dus zeker niet gek dat je nadenkt over het elektrisch rijden. Want naast de prestaties en het uiterlijk kent een elektrische auto een voordeel wat eigenlijk niet te bevatten is: het is een groene en duurzame manier van auto rijden. Hier komen onwijs veel voordelen bij kijken, vooral als je kijkt naar je portemonnee. Desalniettemin is het kiezen van een juiste auto niet zomaar gedaan. Waar er 10 jaar geleden namelijk nog maar enkele elektrische auto merken waren, is dat vandaag de dag geheel anders. Elk bekend automerk heeft tegenwoordig namelijk wel een elektrisch model of zelfs meervoud. Kortom, welke elektrische auto is geschikt voor jou? Goede vraag! In dit artikel geven wij je antwoord op de vraag welke elektrische auto nu echt geschikt is voor jou. Lees je mee?

Wat moet je weten over elektrische auto’s

Het lijkt ons verstandig om eerst eens even wat meer informatie te lezen over elektrische auto’s. Want je kunt nu eenmaal de beste keuze maken, als je alle nodige informatie in je hoofd hebt zitten, dus wat komt er nu eigenlijk bij kijken? We hebben enkele feiten voor je op een rijtje gezet:

·        Een elektrische auto heeft een lage bijtelling

·        De actieradius verschilt per auto

·        Een elektrische auto is goedkoper in gebruik.

Welke auto’s kun je leasen?

Nu je meer informatie hebt over de elektrische auto, vraag je jezelf vast af welke auto je kunt leasen. Zoals net al verklapt werd zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu op zoek bent naar een ruime Hyundai of een Volkswagen ID3 (https://www.zakelijkelektrischleasen.nl/auto/volkswagen-id-3/), je kunt het zo gek niet maken of er is tegenwoordig een elektrische auto voo die je kunt leasen.

Welke auto je moet leasen? Hierbij ons advies

Twijfel je over welke auto je moet leasen? Geen zorgen. Een elektrische auto leasen doe je bij Mobility Service. Zij leggen je alles uit wat je moet weten!

Comments are disabled.